1 Ocak 2013 Salı

2013!


Ne güzel geldin sen öyle. Umarım iyi bir sene olursun. Umarım 2012'de yaşanan kötü şeylere karşı iyi bir sene geçirebiliriz. Kavgasız, gürültüsüz, savaşsız... Her yıl bir önceki yıldan daha güzel olması dileklerimle.
Mutsuz olanlar mutluluğa adım atsın. Yüzümüz bu sene de gülsün. Bütün bir sene boyunca ağlamayalım. Üzücü olaylar yaşamayalım. Hepsi bizim elimizde. Yine de güzel bir yıl olsun! 

Bu sabah yeni yılın ilk günüydü. Gece 3.30 civarları falan uyuduğumu hatırlıyorum. Çok eğlenmiştim. Akşam saatleri içime bir öküz oturmuştu ki anlatamam. Hayır niyeyse bir şey oldu böyle ağlamak geldi içimden. Ağlayamadım da. Boğazım düğümlendi falan. Sebebi de yok. Bir şeye de üzülmediğim halde oldu. Neyse gelelim güzel anılara... Bol bol fotoğraf çektim. Her zaman olduğu gibi :) Dans edip, eğlenmeye çalıştım. 2012'yi layık olaraktan uğurladık. Rihanna - We Found Love ile geri sayımı yaptık. Ardından Kenan Doğulu - Şans Meleğim ile dağıttık... Kısacası fena değildi. Yeni yıl sabahı harika bir rüyayla uyandım. Karışık rüyalarda gördüm tabi ama böyle uyanacağıma yakındı bu. Kare kare hepsini çok iyi hatırlıyorum. Söylediklerimi de falan. İyiydi, güzeldi. Ama uyanmak istememiştim. Gelmiş benim annem bitaneciğim "Hadi canım uyan" diyor kulağımın dibinde. Bende rüyadayım ya gülümsemişim. Bu bir şeyler söylendi bende "Hııı" diye cevap vermişim. Sonra gözlerimi açmadım tabii. Rüyama devam edeyim dedim, annem gelince o güzelim rüya bir anda kaybol sen! :O Gitti yani. Devamını görmek isterdim. Uyudum 12'ye kadar. (E o kadar uyuyalım yani geç yattık oğlum.) Sonra eve geldik yine aynı yine aynı. İçim sıkıldı. Pek bir değişiklik yoktu da sebepsiz mutsuzum şu an öyle...

2 yorum:

  1. bende yazmayi cok seviyorum o yüzden yazilarin ilgimi cekti:) sebebsiz mutsuzluklari iyi bilirim:p ama hic gerek yok gercekten, yeni bir sene yeni bir umut, hersey güzel ve gönlünce olsun, güzelde eglenmissin umarim hep öyle devam gider=) takipteyimm artik sende bana ugrarsan cok sevinirim:)

    uyuyakalanguezel.blogspot.de

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim. :) Aynen öyle. Bende takip ediyorum. :)

    YanıtlaSil