9 Ekim 2012 Salı

Küçük Hayaller.


Hep böyle bir hayalim vardı. Fransa'da veya İtalya'da ileride bir pastane açabilmek... Pastane derken bizim Türk usulü pastanelerden değil tabi ki. :D 
Hani şu ünlü pastacıların dükkanları gibi. Paristeki ünlü bir pastacı gibi. Bilmem ama hep özenmişimdir. Paris olursa harika olur. Çünkü genelde Paris, Fransa ve İtalya'nın pastacıları meşhurdur. Hani benim de ileri de öyle olsa fena olmaz. Diyelim ki oldu açtım harika yönetirim. Cafe tarzında olur. Hatta bak büyük düşününce, 2 katlı olsa bir üst katı Cafe alt katı da Butik yapardım. Aslında farklı ve güzel olurdu. Yani hep düşündüğüm ve hayal ettiğim bir şeydir. Sonra Cafe'de "Adele" falan çalar, böyle bir nostalji havası... :)
Sonra bir duygusal mod. Bu işi ilerisi için hala düşünüyorum. Çünkü böyle bir şey yapmayı gerçekten yurtdışında olursam yapmak isterim. Hem zevkli, hem eğlenceli. Sonra düşünsene her hafta senin pastanı yemeye gelen biri. Sonra arkadaş oluyorsunuz ve çocuk yakışıklı ayrıca senden hoşlanıyor falan. Harika olur değil mi? :) Ortam güzel olunca işte. :) Mesela düşün: bir anne çocuklarıyla gelip pastanı alıyor. Çocuklarda pastanı seviyorlar ve haftanın belirli günleri bilindik müşteri gibi. Ah, keşke... Bilmem belki bir gün olabilir. Olamaz mı? 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder